header-waalcourant14.png

De Waalcourant Maart / April is er!

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Het voorjaar is weer in aantocht en daarbij ook het lente- en Paasseizoen. Het lekker en gezamenlijk eten en brunchen met Pasen krijgt ook een steeds prominentere rol. Ook in deze Waalcourant spelen wij hierop in en besteden wij dan ook veel aandacht aan het samenstellen van een prachtig assortiment vleeswaren geschikt als onderdeel van het ontbijt, lunch, (paas)brunch en diner.

Wat dacht u bijvoorbeeld van smakelijke Lente beenham, heerlijke parmahammen of ons exclusieve assortiment Iberico Serrano’s (12, 24, of 36 maanden gerijpt). Of verras uw klanten met de lekkerste smaken van onze selectie ambachtelijke Belgische pate. Een prachtige en smakelijke aanvulling voor de paasbrunch. Eventueel compleet ondersteund met promotiepakket, bestaande uit A4 toonbank kaarten, prijskaarten en narrowcasting beeldmateriaal.

Daarnaast brengen wij u wederom ons heerlijk assortiment Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland onder de aandacht. Rijk aan waardevolle voedingsstoffen met een herkenbare smaak en een fijne structuur. Of speel in op de ‘smakelijk gemak’ trend (Rabobank, 2017) met de heerlijke New Zealand Pie’s van Paul’s Pie. Lekker makkelijk, smakelijk en in vier heerlijke varianten. Maak de maaltijd compleet met vier heerlijke basisgerechten: ambachtelijk bereidde bami of nasi, pikante kip of kip Pilaf.

Zoals u ziet, een Waalcourant boordevol smaken en inspiratie. Laat u verrassen door de heerlijke smaken van het komende seizoen! Wij staan volledig met ons team tot uw beschikking.

Vriendelijke groet,

ILSE VAN WOERKOM

MARKETING

« Terug