header-waalcourant15.png

De Waalcourant Mei / Juni / Juli is er!

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Wat is uw boodschap en voor wie is hij bestemd? Dat is marketing in een notendop: de boodschap van u als specialist richting uw huidige én potentiële klanten. Kwaliteit, vakmanschap en kennisoverdracht, maar wat doet de specialist anders dan anderen?

Ik las recent in een vakblad dat de speciaalzaak niet volstaat voor de toekomst. Het gaat om de specialist! Laten we hier de koppeling maken naar vlees en barbecue. BBQ was letterlijk en figuurlijk nog nooit zo hot als vandaag. Slow-cooking, grote stukken kwaliteitsvlees en stoere mannenwerk!   Een Green Egg, Monolite of Saffire, i.p.v. een Mercedes of BMW als gespreksonderwerp is vandaag de dag niet vreemd. Heren, slagers, sla uw slag!  Speel in op deze trend onder  stoere mannen jong en oud.  Bindt deze groeiende doelgroep aan uw vaste klantenkring. Want voor deze hobby moet je toch bij de slager zijn, of niet? Demonstreer voor uw winkel, organiseer workshops voor een vriendengroep, de plaatselijke motorclub of doe een demonstratie op de braderie.

Laat zien én vertel dat U de specialist bent en waarom!   

‘Ja, dat zou ik wel willen maar ik kom er niet genoeg aan toe..’ Wij zijn u graag van dienst! Met hoogwaardige versproducten, constructieve samenwerking, marketing ondersteuning en vertrouwd zakendoen met authentieke  producten. Ook deze zomer kunt u weer op ons rekenen!

Zo staat deze Waalcourant weer vol inspirerende Aspergeproducten waarmee u uw klanten weer mee kunt verwennen. Smakelijke Jambon du Asperge, gekookt in een krachtige aspergebouillon en mooi gedecoreerd met aspergepuntjes of wat dacht u van heerlijk zachte en smaakvolle Aspergepaté, extra smeuïg door het sap van de asperges.
Maar ook met ons uitgebreide assortiment aan Barbecueworsten, Oma’s Kip assortiment (óók heerlijk op de Barbecue), Pulled Pork-, Beef- en Chicken, of het complete ‘Not Just BBQ’ assortiment. Daarnaast laten wij u graag kennis maken met ‘The Butcher’s Grill Class’: Een professionele demonstraties en/of een workshop voor uw klanten om zo uw specialisme op het gebied van vlees en BBQ op professionele wijze aan uw klanten over te dragen.

Wij staan weer volledig tot uw beschikking! Met hoogwaardige versproducten, constructieve samenwerking, marketing ondersteuning en vertrouwd zakendoen met authentieke  producten. Ook deze zomer kunt u weer op ons rekenen!


WIM DEN HARTOG

« Terug