header-waalcourant16.png

De Waalcourant Aug / Sept / Oktober is er!

woensdag 16 augustus 2017 02:56

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Het nazomer- en najaars seizoen is weer in aantocht. De zomer komt tot haar einde en de scholen zijn weer begonnen. Deze Waalcourant staat daarom weer boordevol inspirerende producten en concepten, om uw klanten dit seizoen mee te verrassen. Zo willen wij u o.a. bekend maken met onze nieuwe concepten en assortimentuitbreiding.

Allereerst de Vleesch & Waer geschenkdoos; een luxe geschenkdoos met ambachtelijke lekkernijen! U krijgt deze Vlees & Waer geschenkdoos gevuld aangeleverd. U kunt hier zelf vervolgens uw eigen rollade of ander versproduct aan toevoegen om de doos compleet te maken. Deze originele geschenkdoos kunt u aanbevelen aan ondernemers en klanten in uw plaats/regio. Met deze doos promoot u tegelijkertijd uw zaak: vul de naam van uw zaak in op de sticker die op de geschenkdoos zit, zodat mensen die deze doos ontvangen weten waar dat heerlijke stukje vlees vandaan komt. U kunt deze doos presenteren in uw winkel, maar ook is er promotiemateriaal voor Social Media, posters, toonbankkaarten en flyers die u kunt uitdelen in uw winkel.

Daarnaast willen wij u graag kennis laten maken met het luxe blanke kalfsvlees van HVO Meat; gespecialiseerd in het uitsnijden en verwerken van luxe blanke vleeskalveren in alle technische onderdelen die u wenst. Het kalfsvlees is subtiel van smaak en zacht van structuur. Alle stallen waar de kalveren staan zijn IKB gecertificeerd en krijgen voldoende ruimte, licht en ventilatie. Ze kunnen gemakkelijk aan drinken en eten komen en staan op rubberen of houten vloeren. Daarnaast krijgen ze nauwkeurig afgewogen voeding met extra vitamines en mineralen.

Tot slot het boerenscharrelpluimvee van het Label Rouge keurmerk. Wie kiest voor Label Rouge gevogelte, kiest voor kwaliteit, dierenwelzijn en verantwoord maatschappelijk ondernemen. Meer hierover kunt u lezen op pagina 11 van deze Waalcourant.

Daarnaast staat deze Waalcourant weer vol met de lekkerste exclusieve vleeswaren uit Nederland en diverse mediteraanse landen of wat dacht u van onze selectie heerlijke Paté’s uit België. Perfect te combineren met ons prachtige Delifrance brood assortiment (voor meer informatie, zie de achterzijde van deze Waalcourant). Kortom, een Waalcourant boordevol smaken en inspiratie.

Laat u verrassen door de heerlijke smaken van het komende seizoen! Wij staan dit najaar weer volledig met ons team tot uw beschikking.

Vriendelijke groet,

ILSE VAN WOERKOM
MARKETING

« Terug