header-waalcourant17.png

De Waalcourant Nov. & December is er!

vrijdag 13 oktober 2017 01:19

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Het najaars seizoen is weer begonnen. Dagen vol gezelligheid, samen koken en natuurlijk uitgebreid genieten van de lekkerste najaars specialiteiten. Dit betekent weer extra omzetkansen voor u als vers specialist. Ook deze Waalcourant is weer gevuld met tal van onderscheidende producten om uw consument te inspireren.

Zo hebben wij voor u weer een prachtige selectie gemaakt van de lekkerste exclusieve vleeswaren uit diverse mediteraanse landen en heerlijke patés uit België. Uiteraard ondersteund met een prachtig promotiepakket bestaande uit A4toonbankkaarten,prijskaartenennarrowcasting beeldmateriaal. Of wat dacht u van heerlijke gekookte beenham van het Capelin varken. Capelin varkens krijgen Franse granen en kastanjes gevoerd uit de regio Auvergne. De combinatie van de factoren ras, voeding, leefomgeving, rustenruimtezorgenvoor een ouderwets lekker stukje varkensvlees. De oorspronkelijke smaak van vroeger.Verder is december de maand waarin veel werknemers een kerstpakket ontvangen en mensen elkaar een leuk geschenk geven als ze bij elkaar op bezoek gaan om de feestdagen te vieren. Benut deze extra omzetkansen middels de Vleesch & WaerdoosenJambonalacarte, volledig ondersteund met A4 toonbank kaarten e/*n narrow casting promotiemateriaal

De Vleesch & Waer geschenkdoos is een mooie geschenkdoos met ambachtelijke lekkernijen, kant-en-klaar gevuld aangeleverd met de mogelijkheid daar uw eigen rollade of ander versproduct aan toe te voegen om de doos ‘eigen’ te maken. De Jambon a la carte is een leuk (kerst)geschenk in een houten kistje met als inhoud een beenhammetje van ca. 850 gram in een aluminium bakje, een potje heerlijke honing-mosterdsaus en een recept met daarop een duidelijke bereidingswijze (zie de achterzijde van deze Waalcourant voor meer informatie).

Daarnaast brengen we u graag ons promotionele ondersteuning voor het wildseizoen onder de aandacht. Om u nog meer te ondersteunen bij de verkoop van uw wildproducten zijn wij de afgelopen maanden weer druk geweest met het uitwerken van mooie laagdrempelige wildgerechten. Met drie nieuwe wildrecepten (naast de vijf van vorig jaar, die ook nog beschikbaar zijn) en uw vakkennis heeft u dus voldoende handvaten om uw consument te enthousiasmeren om met wild aan de slag te gaan. Op deze manier werken we samen aan een geslaagd wildseizoen. Meer hierover op pagina 10 en 11.

Wij staan uiteraard ook dit najaar weer volledig tot uw beschikking! Met hoogwaardige versproducten, constructieve samenwerking en marketing ondersteuning.

Vriendelijke groet,

PATRICK DE JONG
VERKOOP BUITENDIENST

« Terug