header-waalcourant18.png

De Waalcourant Jan. / Februari is er!

dinsdag 02 januari 2018 10:46

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

De voorkeur van de consument gaat steeds vaker uit naar het kopen van ‘bijzonder’ vlees via de speciaalslager met een onderscheidend vleesaanbod, gebaseerd op onder andere diervriendelijkheid, speciaal ras, lokaal, houderijsysteem of slachtmethode. (Rabobank 2017) Hierover willen wij jullie dan ook wat informeren in deze Waalcourant. U zult dan ook verderop in deze Waalcourant een artikel vinden over onze nieuwe rundvlees producten. Onze producten van het Capelin varken sluiten hier dan ook erg goed op aan. Bij deze varkenshouderijen staat het dierenwelzijn erg hoog in het vaandel.

Ook brengen we graag de slowcooked / smoked varkensentrecote onder uw aandacht. Een prachtig product dat aansluit bij de huidige trend van het langzaam garen van producten, of terwijl ‘slow cooking’. De geselecteerde grondstof wordt middels een uitgekiend proces gaar gerookt op beukenhout. Dit zorgt voor een heerlijk mals product met een specifieke smaak. Voordeel van de gaar gerookte varkensentrecote is het multifunctionele karakter van het product. Een buitenkans om uw klanten te laten genieten!

Wij verrassen u in deze Waalcourant graag weer met vele acties. Neem bijvoorbeeld de rookworst met een gratis zakje zuurkool. Dit is een kans die u niet kunt laten gaan in deze winter maanden. Vergeet ook zeker niet even stil te staan bij de actiepagina’s 8 en 9 van De With maaltijden. Op een relatief gemakkelijke manier kun u hiermee zeker uw omzet nog net even een boost geven!

Graag willen wij het specialisme van Anja Faas nog eens bij u onder de aandacht brengen. Heef uw toonbank een wat standaard uitstraling, heeft u moeite met het presenteren van uw producten of wilt u een demo voor nieuwe producten/concepten? Aarzel dan niet en vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden!

Vriendelijke groet,

RICK DEN HARTOG
COMMERCIEEL MEDEWERKER

« Terug