header-waalcourant19.png

De Waalcourant Maart & April is er!

vrijdag 02 maart 2018 17:00

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Het voorjaar is weer in aantocht en daarbij ook het lente- en Paasseizoen. Veel mensen schuiven paaszondag weer aan tafel voor de paasbrunch. De combinatie van een laat ontbijt en vroege lunch (brunch) vraagt dan ook om een goed gevulde tafel met lekker veel variatie. Een buitenkans dus voor u als verspecialist, om uw klanten een breed assortiment van de mooiste vleeswaren, vleesproducten en salades aan te bieden. Ook in deze Waalcourant spelen wij hierop in en besteden wij dan ook veel aandacht aan het samenstellen van een prachtig assortiment vleeswaren geschikt voor zowel het ontbijt, lunch, de (paas)brunch en diner.

Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijk geroosterde varkensrollade met lenteuitjes. Een krokant geroosterde rollade met een kruiding van heerlijk krachtige ui en gedroogde bieslook. Of de volgende twee exclusieve Belgische paté’s; De paté met lam en rozemarijn, een grove paté, vervaardigd van licht pittig lamsvlees met een vleugje knoflook en een takje rozemarijn. En de paté met serranoham en meloen; een smeuïge paté met een mooie zoet / ziltige smaakbeleving.

Of verrijk uw hammen assortiment met de Beenham Le Capelin, 9 maanden gedroogde Franse ham van het Capelin varken. Door hun voeding van kastanjes en granen heeft deze ham een ouderwets lekkere smaak. Daarnaast brengen wij graag ons exclusieve assortiment Ibérico Serrano’s onder uw aandacht, 10, 24 (blok), of 36 maanden gerijpt). Een prachtige en smakelijke aanvulling voor de paasbrunch. Eventueel ondersteund met promotiemateriaal. Vraag uw De Waal vertegenwoordiger naar de mogelijkheden. .

Ook nieuw in deze Waalcourant is ons nieuwe concept Lamsvlees receptenkaarten!  Om u dit buitenseizoen te ondersteunen bij de verkoop van uw lamsvlees, zijn wij de afgelopen maanden druk geweest met het zoeken naar mooie laagdrempelige lamsgerechten, waaronder een nieuw artikel; een mooie lamsburger zonder e-nummers en kunstmatige toevoegingen. Drie heerlijke gerechten waarmee u uw klant kennis kunt laten maken met de zachte en malse structuur, maar zeker ook de toegankelijkheid van lamsvlees. Bij afname van 10 kilo lamsvlees, ontvangt u gratis dit lamsvlees promotiepakket, bestaande uit drie prachtige, frisse receptenkaarten, een poster en het digitale promotiemateriaal voor uw narrow casting systeem.

Zoals u ziet, een Waalcourant boordevol smaken en inspiratie. Laat u verrassen door de heerlijke smaken van het komende voorjaarsseizoen! Ons team staat weer volledig tot uw beschikking!

Vriendelijke groet,

ILSE VAN WOERKOM
MARKETING

 

« Terug