header-waalcourant20.png

De Waalcourant Mei / Juni / Juli is er!

maandag 30 april 2018 16:38

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

De temperaturen lopen op, de natuur is prachtig en dus is de tuin en heerlijke plek om te vertoeven de komende maanden. In voorbereiding op het buitenseizoen zijn wij de afgelopen maanden weer druk bezig geweest met het uitwerken van tal van laagdrempelige receptkaarten voor uw consument.

Uitgangspunt van al deze recepten is steeds geweest dat iedereen deze gerechten moet kunnen bereiden. Eerst wordt dus het thema/concept gekozen, vervolgens de zoektocht naar de recepten en dan de uitwerking. Deze uitwerking doen we helemaal in eigen beheer, dus ook bereiding, uitschrijven, fotografie en tot slot grafische vormgeving. Een intensief traject dat helemaal is toegespitst op de huidige consument (zie pagina 3). Een consument die steeds meer oog heeft voor mooie producten en kwaliteit, maar ook een consument die soms maar weinig tijd heeft voor bereiding van de maaltijd in het hectische gezinsleven.

Uw consument dus, die we met elkaar op weg helpen om mooie gerechten op tafel te zetten. We inspireren ze hiermee aan de slag te gaan met mooi vlees, bij u te koop. Op deze manier bieden we u onderscheidende tools om uw omzet te verhogen en de consument aan u te binden.

Afgelopen winter hebben we dit gedaan met een mooi pakket aan wildgerechten voor de feestdagen en nu spelen we uiteraard in op het buitenseizoen! Op pagina 8 en 9 vindt u een overzicht van het actuele promotie materiaal dat we op dit moment beschikbaar hebben.

Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden en haal meer uit dit heerlijke seizoen!

Een mooi buitenseizoen toegewenst.

Patrick de Jong.

« Terug