header-waalcourant21.png

De Waalcourant Sept / Oktober is er!

zaterdag 18 augustus 2018 03:33

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

De scholen zijn weer begonnen en dus zullen er weer veel boterhammen gesmeerd worden met de lekkerste vleeswaren, gekocht bij u, de specialist. Wat dacht u van de met Goud bekroonde Boeren achterham of de tunnel achterham van De With. Nu 2+1 Gratis. Of heerlijke Coburger ham, nu 2+1 gratis. Als extra actie, ter promotie van uw vleeswaren assortiment, ontvangt u bij iedere 200 gram vleeswaren naar keuze een pakje stoepkrijt gratis. Hiermee kunt vervolgens uw eigen vleeswarenverkoop een boost geven.

Daarnaast luiden we in week 42 & 43 weer het koudere najaarsweer in, met een mooie 4+1 gratis rookworst actie. Wederom van De With en dus met Goud bekroond!

In week 36 en 37 gaan wederom de Italiaanse Weken van start, waarin wij u graag kennis laten maken met de nieuwe merknaam 'Busseto Food'. Busseto Food is eigendom van Beretta, inmiddels een bekende als het gaat om Italiaanse traditie, betrouwbaarheid en topproducten met karakter. Busseto Food is gereserveerd voor het ambachtelijk speciaalkanaal. Op pagina 8 en 9 vindt u een mooie selectie Busseto vleeswaren en diverse andere Italiaanse producten, welke u tijdens de Italiaanse weken voor speciale actieprijzen worden aangeboden.

Tot slot laten wij u graag kennis maken met ons nieuwe Vleeswaren concept "Toen was smaak nog heel gewoon" op pagina 10 + 11. Met dit nieuwe concept presenteert u zichzelf als kenner van de klassieke vleeschwaren. Met een uitgebreid vleeswarenassortiment en bijkomende achtergrondkennis over uw producten, kunt u namelijk het verschil maken t.o.v. dat van de supermarkt.

Zoals u kunt lezen, een Waalcourant die weer vol staat met sterke acties en mooie concepten om uw verkoop mee te bevorderen!

Met vriendelijke groet,

Ilse van Woerkom

« Terug