header-artikel-KlassiekeVleeschwaren.jpg

Vleeschwaren verdienen de spotlight!

donderdag 11 oktober 2018 12:22


^  Klik hier voor onze bedrijfsfilm ^

Herkent uw klant de klassieke smaak van vleeswaren nog? Deze zijn namelijk niet te vinden in de supermarkt, maar alleen in úw winkel, bij  echte vleeswarenspecialist! Vleeswaren zijn nog steeds geliefd en heel veelzijdig; bij de borrel, gewoon op de boterham of lekker uit het vuistje. Om de klassieke vleeschwaren van vroeger onder de aandacht te brengen, heeft De Waal Vers voor u een mooi concept opgezet onder de noemer: Herkent u de klassieke vleeschwarenToen was smaak nog heel gewoon! Laat uw klant opnieuw kennis maken met de klassieke en rijke smaak van échte vleeschwaren. 
Klik hier voor een beknopt overzicht van dit concept


 
Bij aankoop van vijf geselecteerde klassieke vleeschwaren kunt u gratis gebruikmaken van een mooi ‘Klassieke Vleeschwaren’-promotiepakket. Voor 2018 zijn dit de volgende vijf klassiekers: 
verse boterhamworst, authentieke katenspek, fijne leverkaas en twee prachtige vleeswaren vervaardigd van ons eigen Franse Le Capelin varken: Le Capelin gekookte beenham en Le Capelin snijworstLe Capelin varkens krijgen Franse granen en kastanjes gevoerd uit de regio Auvergne. De combinatie van de factoren, ras, voeding, leefomgeving, rust en ruimte, zorgen voor ouderwets lekkere vleeswaren met de oorspronkelijke smaak van vroeger. Klik hier voor meer informatie over Le Capelin.  
 
Bij inschrijving voor minimaal vier actieweken, ontvangt u tevens gratis een mooie, houten presentatieplank t.w.v. € 20,- en het promotiemateriaal, bestaande uit een A4-toonbankkaart en   consumentenflyers met flyerhouder om uw klant te informeren over deze klassieke vleeschwaren, het authentieke ambacht en inspirerende recepten met deze klassiekers.  
 

Ook ontvangt u digitaal promotiemateriaal voor uw instore narrow casting-systeem en A4-toonbankkaarten van de actieproducten. Op de houten presentatieplank kunt u vervolgens de actieproducten van de betreffende actieweek in de winkel laten proeven aan uw klanten.   
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons opnemen via het contactformulier.

« Terug