header-waalcourant22.png

De Waalcourant Nov. & December is er!

donderdag 15 november 2018 15:21

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Het najaars seizoen is weer begonnen. Dat wordt weer uitgebreid genieten van de lekkerste najaars specialiteiten. En extra omzetkansen voor u als vers specialist. Ook deze Waalcourant is weer gevuld met tal van onderscheidende producten om uw consument te inspireren.

Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid met twee prachtige merkproducten. Aberdeen Black Australisch rundvlees is hoogwaardig graan gevoerd rundvlees van kuddedieren, opgegroeid in een natuurlijke omgeving, Mals, sappig vlees met een perfecte marmering en structuur en vol van smaak!

En wat dacht u van de bijzondere Spaanse specialiteiten van Casaponsa. Al ruim 100 jaar maakt de vierde generatie van dit familiebedrijf verfijnde Spaanse kwaliteit vleeswaren op traditionele wijze. Prachtig om te zien en bijzonder smakelijk!

Of wat dacht u van heerlijke snijworst of gekookte beenham van het Capelin varken. Le Capelin varkens krijgen Franse granen en kastanjes gevoerd uit de regio Auvergne. De combinatie van de factoren ras, voeding, leefomgeving, rust en ruimte zorgen voor een ouderwets lekker stukje varkensvlees. De oorspronkelijke smaak van vroeger.

Verder is december de maand waarin veel werknemers een kerstpakket ontvangen en mensen elkaar een leuk geschenk geven als ze bij elkaar op bezoek gaan om de feestdagen te vieren. Benut deze extra omzetkansen middels de Vleesch & Waer doos, een mooie geschenkdoos met ambachtelijke lekkernijen, kant-en-klaar gevuld aangeleverd met de mogelijkheid daar uw eigen rollade of ander versproduct aan toe te voegen om de doos ‘eigen’ te maken

Daarnaast brengen we u graag ons promotionele ondersteuning voor het wildseizoen onder de aandacht. Om u nog meer te ondersteunen bij de verkoop van uw wildproducten zijn wij de afgelopen maanden weer druk geweest met het uitwerken van mooie laagdrempelige wildgerechten. Dit jaar een drietal laagdrempelige wild voorgerechten voor wild vleeswaren en een receptkaart Hertenrack. Wild is uiteraard bij ons aan het stuk te verkrijgen in mooi courante gewichten.

Met deze twee nieuwe wildrecepten en de receptkaarten van vorig jaar, komt het totale aantal receptkaarten uit op 10. Samen met uw vakkennis heeft u dus voldoende handvaten om uw consument te enthousiasmeren om met wild aan de slag te gaan. Op deze manier werken we samen aan een geslaagd wildseizoen. Meer hierover op pagina 8 en 9 van deze Waalcourant..

Wij staan uiteraard ook dit najaar weer volledig tot uw beschikking! Met hoogwaardige versproducten, constructieve samenwerking en marketing ondersteuning.

Vriendelijke groet,

PATRICK DE JONG
VERKOOP BUITENDIENST

« Terug