header-waalcourant23.png

De Waalcourant Jan. / Februari is er!

donderdag 27 december 2018 22:03

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Uit de jaarlijks terugkerende KNS slagersmonitor blijkt, dat de afgelopen drie jaar het marktaandeel van de slagersmarkt een lichte stijging laat zien, namelijk van 12,9% in 2014 naar 13,4% in 2017. Consumenten eten weer iets meer vlees, maar behouden er wel een kritische blik op vlees op na. Trends als duurzaamheid en imago blijven belangrijk voor de algehele slagersmarkt, maar hier kunt u als vers specialist slim op inspelen. Door smakelijke producten met een goed verhaal en een goede afkomst de laten zien én proeven in uw winkel! Ook dit jaar ondersteunen wij u graag met een Waalcourant vol smakelijke, ambachtelijke acties waarmee u uw onderscheidend vermogen naar uw consument kunt uitdragen.

Bijvoorbeeld met het Klassieke Vleeswaren concept (pagina 8 en 9). Met dit concept presenteert u uzelf als kenner van de Klassieke Vleeschwaren en maakt u het onderscheidende verschil t.o.v. het vleeswaren aanbod in de supermarkt. Bij inschrijving voor minimaal vier van de acht deelnemende Klassieke Vleeschwaren, ontvangt u gratis een houten presentatieplank t.w.v. € 20,- en het Klassieke Vleeschwaren promotiepakket, bestaande uit de consumentenflyer, een A4 kaart met flyerhouder en het digitale Narrow Casting materiaal. Of speel in op de vraag naar smakelijk gemak, met de twee hiernaast omschreven maaltijd pakketten of het uitgebreide assortiment aan soepen, salades en maaltijden van Kleer op pagina 10. Verder ontvangt u in week 6 en 7 bij aankoop van vijf pakken rookworst à zes stuks per pak, een gratis krat zuurkool.

In week 8 en 9, tijdens de Oostenrijkse weken, bieden wij u weer een schérp geprijsd assortiment Oostenrijks producten aan, waarmee u uw assortiment buitenlandse vleesspecialiteiten kunt uitbreiden. Vraag tijdens uw bestelling naar het Oostenrijkse weken promotiemateriaal. Tot slot willen wij u op de achterzijde van deze Waalcourant kennis laten maken met het  ambachtelijk assortiment 'Butcher's Craft' van De Laet & Haver. Stuk voor stuk creatieve en onderscheidende vleesproducten, ambachtelijk en met passie bereid in Aartselaer in België.

Wij zien 2019 als een jaar vol kansen, waarin wij samen met u de uitdaging aangaan om stap voor stap verder in onze gezamenlijk marktaandeel te groeien. Wij staan dit jaar weer volledig met ons team tot uw beschikking!

Met vriendelijke groet,

Ilse van Woerkom

 

« Terug