header-waalcourant24.png

De Waalcourant Maart & April is er!

donderdag 28 februari 2019 22:04

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Het is weer Lente! We laten de winter achter ons en kunnen gaan genieten van al het goede dat het voorjaar ons te bieden heeft. In deze periode zijn er mooie momenten waarbij vleeswaren een hoofdrol kan spelen. Heerlijk lang ontbijten of brunchen tijdens Pasen. Bij uitstrek een perfect moment om te genieten van verrassende voorjaars vleeswaren van de beste kwaliteit!

Zo hebben wij ons assortiment uitgebreid met verschillende smakelijke streekproducten, zoals de  ambachtelijk –in natuurlijke vorm- gegaarde Klosterschinken, gemaakt van het mooiste deel van de achterham. Of traditionele Duitse Schwärzwalder schinken. Dit is een beschermd product dat alleen maar geproduceerd mag worden op traditionele wijze in de regio van het Zwarte Woud. Sterk gerookt op dennenhout en kruidig van smaak.
Of wat dacht u van beenham van Le Capelin varkens uit de Franse Auvergne. Deze varkens krijgen de ruimte, rust en voldoende stro om lekker in te liggen. De frisse berglucht, open stallen en de voeding van kastanjes zorgt voor een beenham met de oorspronkelijke smaak van vroeger!

Vanaf week 15 breekt het hoogtepunt van het voorjaar aan! Het Aspergeseizoen. Op pagina 10 en 11 brengen wij een elftal prachtige aspergeproducten onder uw aandacht, die niet in uw assortiment mogen ontbreken! Traditioneel worden asperges geserveerd met een paar mooie plakken ham, een gekookt ei en botersaus. De ham die bij de asperges geserveerd wordt is van groot belang voor de uiteindelijke smaak van het gerecht. Ons assortiment bevat o.a. een flink aantal vleeswaren verrijkt met asperges of goed te combineren zijn  bij de asperges.

Naast deze thema producten, staat deze Waalcourant weer vol met andere prachtige aanbiedingen om verkoop een boost te geven! Wij staan uiteraard ook dit voorjaar weer volledig tot uw beschikking! Met hoogwaardige versproducten, constructieve samenwerking en marketing ondersteuning.

Vriendelijke groet,

Ilse van Woerkom
MARKETING

« Terug