header-waalcourant25.png

De Waalcourant April, Mei & Juni is er!

donderdag 25 april 2019 13:50

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Na de winterperiode kijken we allemaal weer reikhalzend uit naar het voorjaar en de zomer. Lange dagen met heerlijke avonden in de tuin. Een heerlijke BBQ mag daar uiteraard niet bij ontbreken. Daarvoor hebben wij dit seizoen het steak concept ontwikkeld. De populariteit van grote stukken vlees voor op de BBQ is de laatste jaren enorm gestegen, echter niet iedereen beschikt over een keramische BBQ of is met voldoende mensen om zo’n groot stuk aan te snijden. Middels het steak concept kunt u deze stukken in steaks snijden en laagdrempelig aanbieden aan elke BBQ klant. Wij hebben een compleet promotie pakket voor u klaarliggen, dus informeer naar de mogelijkheden!

En wat dacht u van verse Black Angus hamburgers? Wij hebben de snippers van dit van oorsprong Schotse rund in mooie courante pakken van 5 kilo liggen, zodat u gemakkelijk zelf uw Angus burgers kan draaien. Vis is ook niet meer weg te denken van de BBQ en vormt een mooie afwisseling op de vleesproducten. Om ook hierin uw consument te voorzien hebben wij prachtige zalmmoten met huid op voorraad. Deze zitten verpakt in strips van 3 moten en zijn los te snijden, dus per stuk te verkopen.

Nieuw in ons assortiment zijn ook de droge worstjes van Brandt en Levie. Mooie kwaliteitsproducten die worden bereid van Hollandse varkens die een goed leven hebben gehad en van kop tot kont worden verwaard.
Het segment vegetarisch wint ook aan populariteit, en uiteraard bieden we u hiervoor ook een assortiment, zodat u uw consument volledig kan voorzien van een gevarieerde BBQ.

Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden en haal meer uit dit heerlijke seizoen!

Een mooi buitenseizoen toegewenst.

Patrick de Jong.

« Terug