header-waalcourant26.png

De Waalcourant Aug / Sept / Oktober is er!

maandag 22 juli 2019 15:59

Klik hier om de waalcourant te bekijken

De vraag van de consument naar bijzondere vleeswaren blijft onverminderd doorgaan. Vandaar dat wij u in deze nieuwe Waalcourant willen verrassen met een breed scala aan nieuwe producten in ons assortiment. Stuk voor stuk smakelijke kwaliteitsproducten met een goed verhaal, die een verrijking zullen zijn voor uw assortiment!

Zoals het hiernaast genoemde gerookte ontbijtspek van Frank Delmote. Handmatig ontbeend buikspek dat wordt gepekeld, gerookt en vervolgens ruime tijd gedroogd om op smaak te komen. Zowel opgerold als plat zonder zwoerd verkrijgbaar. Nu voor de vaste, lage prijs van 7,96 per kg.

Óók nieuw opgenomen in ons assortiment zijn de authentieke Franse worsten van Montagnel (zie pagina 9). Verkrijgbaar in vijf smaken; naturel, met blauwe kaas, vijf pepers, Provençaals en met knoflook. Nu ter introductie 1,99 per stuk!

Met trots willen wij u ook kennis laten maken met het overheerlijke Limburgse gehaktbrood van Saveurs (zie pagina 10). Naast het klassieke 250 gr formaat gehaktbrood, heeft Saveurs ook nog een smakelijk borrel assortiment aan verwante gehaktproducten, als tapas balletjes, teriyaki balletjes, kalfsgehakt balletjes, maar ook vier smakelijke kruidenboters en  verschillende soorten gemarineerde olijven.

OM de borrelplank vervolgens compleet te maken, brengen wij graag nogmaals zes bekende Italiaanse vleeswaren van Busseto onder uw aandacht (pagina 11), welke nu alle zes gesneden en verpakt geleverd kunnen worden. De Prosciutto di Parma, Salame Felino, Bresaola, Pancetta, Coppa en een nieuw product in dit assortiment: op beukenhout en jeneverbessen gerookt Speck.

Zoals u ziet, weer een Waalcourant boordevol smaken en inspiratie. Laat u verrassen door de heerlijke smaken van het komende nazomerseizoen! Wij staan met ons team weer volledig tot uw beschikking.

Vriendelijke groet,

ILSE VAN WOERKOM

MARKETING

« Terug