header-waalcourant26-actie.png

De waalcourant nov. & december is er!

maandag 28 oktober 2019 08:48

Klik hier om de waalcourant te bekijken

Beste vers specialist,

Het laatste kwartaal van het jaar is weer begonnen en dat betekent hét kwartaal van de specialiteiten! De dagen worden korter, de temperatuur daalt dus is het heerlijk om binnen de warmte op te zoeken en met elkaar te genieten van de mooie producten die dit seizoen te bieden heeft. Patés, wild, stoofpotjes, mooie charcuterie en andere specialiteiten.

Wij hebben voor deze Waalcourant weer een mooie selectie nieuwe producten geselecteerd. Van Saveurs hebben we een mooi seizoens product, het wildgehaktbrood van hert en ree met cranberry’s, deze variant is ook in de snackballetjes verkrijgbaar. Uit Italië hebben we een mooie aanvulling op het tapas assortiment, zoals cacciatore worstjes in diverse smaken, olijven en een prachtige pesto Genovese. Heerlijke nieuwe patés in de smaken Reserva Negra en Konijn-pruim, en uiteraard weer een aantal zeer scherpe acties die in het actieprogramma terug te vinden zijn.

Het wildseizoen is ook begonnen dus is het raadzaam om op tijd te beginnen met de laagdrempelige wild soorten zoals kalkoen of eend in uw toonbank. Zoals u inmiddels van ons gewend bent hebben we ook dit jaar weer de wild receptkaarten voor uw klaarliggen. Deze hebben we in varianten met het meest toegankelijke wild, maar ook een mooie kaart met wildvoorgerechten. Alles heel simpel en door iedereen te bereiden. Een zeer goed hulpmiddel om wild en gevogelte toegankelijk te maken voor iedere consument.

De Vleesch&Waer doos staat eveneens weer voor u klaar met vernieuwde inhoud. Een mooi eindejaarsgeschenk voor uw klanten die een kerstpakket zoeken, maar zeker ook richting bedrijven. Middels ons promotiemateriaal kunt u bijvoorbeeld heel simpel bedrijven op industrieterreinen of bedrijvencentra aanschrijven. U biedt ze hiermee een mooi geschenk en promoot tevens uw speciaalzaak middels een mooie rollade of ander versproduct waarvoor een plaats is gereserveerd in het midden van de doos.

Uiteraard staat ons team volledig tot uw beschikking voor ondersteuning, narrowcasting/postermateriaal of andere sociale media uitingen. Alles bij elkaar dus een mooi pakket aan inspiratie en ondersteuning om uw consument in deze sfeervolle maanden te verassen en te helpen bij het verzorgen van tal van eetmomenten richting eindejaar!

Succes met de verkoop

Patrick de Jong.

Verkoop, Marketing & Communicatie

 

« Terug