header-waalcourant28.png

De Waalcourant Jan. / Februari is er!

maandag 16 december 2019 12:00

Klik hier om de waalcourant te bekijken

VOLOP KANSEN IN 2020

Het jaar 2019  achter ons gelaten, 2020 is een feit. Een nieuw jaar met volop kansen ! U bent ook dit jaar de specialist, u heeft ook dit jaar het meeste  verstand van lekker eten en u staat ook dit jaar voor betrouwbare kwaliteit en herkomst van uw producten.  

Een reclame slogan uit de jaren ‘70 is in 2020  super actueel: Een betrouwbaar product komt van de vakman! De kritische blik van de media  voor vlees- en vleeswaren producten biedt voor u als vakman juist óók kansen. Laat uw zien en horen, zowel in uw winkel als daar buiten en op social media. Er zijn nog veel mensen in uw marktgebied die er in 2020  “klaar voor zijn”  om klant bij u te worden.  Kortom volop perspectief om het nieuwe jaar positief tegemoet te zien.

Om uw bestaande en nieuwe klanten optimaal te kunnen bedienen zullen wij ook dit jaar zorgen voor producten en concepten van onderscheidende kwaliteit.  In deze Waalcourant vindt u o.a. het ambachtelijk soep concept  van campagnon culinair, een mooi assortiment Franse droge worst,  het thema “Oostenrijkse weken”  en nog veel meer om de eerste weken van het jaar goed van start te kunnen gaan.

We wensen u en uw medewerkers  een gezond en succesvol nieuw jaar toe, en zien uit naar een plezierige samenwerking in 2020 !

Vriendelijk groeten,

Wim den Hartog.

 

 

 

 

« Terug