header-waalcourant29.png

De Waalcourant Maart & April is er!

donderdag 20 februari 2020 11:00

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

VOORJAARS INSPIRATIE

De winter ligt weer bijna achter ons en het voorjaar dient zich aan. Een periode waarin de consument massaal naar buiten trekt. De bekende magazines staan weer vol met lente recepten, het asperge seizoen staat voor de deur en de barbecue mag uit de schuur.

Kortom het voorjaar is een periode met veel mooie commerciële kansen en mogelijkheden. Een moment in het jaar waar we assortimenten kunnen aanpassen en de consument open staat om geïnspireerd te worden. Een aangewezen tijd, waarin wij ons als de speciallist, kunnen profileren. Met smakelijke en verantwoorde maaltijden met een lente-tintje,  de beste en de lekkerste ham bij de asperges, de mooiste producten voor de eerste barbecue. Inspirerende recepten met lamsvlees, mooie opgemaakte planken met (buitenlandse) vleeswaren voor bij het eerste wijntje op het terras.

Het moment waarop u met persoonlijk contact, de beste tips, advies, uw klant inspireert, verrast en bindt. Het moment waarin u als vers-speciallist het onderscheid kunt maken.

Wij hopen u en uw medewerkers ook weer met deze Waalcourant te kunnen inspireren en wensen u een succesvolle verkoop toe.

Met vriendelijke groet,

Auke de Waal

« Terug