De Waalcourant Nov. & December is er!

woensdag 09 december 2020 13:26

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Beste ondernemers,

Voor u ligt de nieuwe Waalcourant Special Edition!
Het najaar magazine in een nieuwe opzet. We hebben gemeend een goed beschikbaar assortiment overzichtelijk weer te geven. Veelal producten die zich de afgelopen jaren hebben bewezen, maar ook nieuwe producten die inspelen op de vraag van de hedendaagse consument. Een magazine met vol met tips en omzetkansen voor een succesvolle decembermaand. December is traditiegetrouw de meest culinaire maand van het jaar, en juist afgelopen jaar hebben veel mensen (helaas noodgedwongen) gemerkt dat thuis lekker eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ook de komende maanden zal dat beeld niet heel veel anders zijn. Voor u dus een uitgelezen mogelijkheid om mensen te adviseren bij het thuis kokkerellen, en met kwalitatief mooie producten als basis kan er eigenlijk weinig misgaan. Een goed voorbeeld van een mooi stukje vlees dat weinig nodig heeft is wild. Een assortiment waar ik persoonlijk altijd extra affiniteit mee heb aangezien ik zelf onlangs de jachtopleiding heb afgerond. Het aandeel wild is de afgelopen jaren flink gegroeid en ook bij de consument is de acceptatie voor de jacht en het oogsten uit de natuur snel toegenomen.

Wild is bij uitstek geschikt om uw klant te binden, u spreekt immers uw consument, adviseert hen over de bereiding en heeft dus de mogelijkheid uw assortiment toe te lichten. Een stukje extra informatie waarin uw consument steeds meer geïnteresseerd is. Goede leefomstandigheden liggen immers ten grondslag aan een mooi stukje vlees. Het is dan ook mooi om te zien dat de inspanningen van de afgelopen jaren vruchten afwerpen en wild steeds vaker op het menu staat. U heeft onder andere met de laagdrempelige receptkaarten die wij u bieden een mooie tool in handen om wild toegankelijk te maken. Ook in ons interview staan tips van wildslager Herman Ter Weele om u met wild te profileren.

Naast het wildassortiment staat deze Waalcourant zoals u ziet weer vol met hoogwaardige, onderscheidende versproducten. Uiteraard staan wij ook in dit laatste kwartaal weer volledig tot uw beschikking en hopen op een constructieve samenwerking, waarmee we u ondersteunen en ontzorgen.

Alvast een succesvolle verkoop, maar bovenal een goede gezondheid toegewenst!

Patrick de Jong.

« Terug