header-waalcourant34.png

De Waalcourant Maart & April is er!

maandag 08 maart 2021 16:18

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Als manager transport ben ik verantwoordelijk voor onze chauffeurs en het wagenpark.
Iedere dag sta ik opnieuw met onze chauffeurs voor de mooie uitdaging om alle producten op tijd en op de juiste manier bij u af te leveren . Dit alles natuurlijk ook zo efficiënt mogelijk. Hierin word ik bijgestaan door een vernuftig GPS-systeem. Dit systeem verzameld data van gereden routes, reistijden en tijdsvensters, en zet deze data in voor nog efficiëntere routes. Uiteraard een handig hulpmiddel. Echter is het gezonde boerenverstand ook nodig om dagelijks onze logistieke uitdagingen op te lossen.

Waarschijnlijk heeft u al opgemerkt dat ons logo is vernieuwd sinds oktober 2020. Sinds 1 februari 2021 rijden ook de eerste voertuigen rond met de nieuwe uitstraling. Bovendien zijn de splinternieuwe bussen voor het eerst ook zwart wat een chique uitstraling geeft. Het is bijzonder om te zien hoe snel je aan het nieuwe logo en de kleurstelling gewend raakt en het bijna vreemd oogt om het oude logo nog te zien.
We zullen overigens afwisselen met zwarte en witte bussen. Uiteraard met de nieuwe uitstraling.
In de nieuwe bussen zit ook een nog betere koelinstallatie dan voorheen, hiermee voldoen wij ruimschoots aan de gestelde eisen betreft tempratuurbeheersing tijdens het transport. Ook dit houden wij nauwlettend in de gaten middels het eerdergenoemde GPS-systeem. Iedere bus heeft een ingebouwde thermometer, gekoppeld aan het systeem, die een signaal afgeeft wanneer de tempratuur boven de 3,5 graden komt.

Kortom, ook in transport en levering van uw product zullen wij er met veel plezier alles aan doen u van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Sluimer

« Terug