header-waalcourant35.png

De Waalcourant Mei / Juni / Juli is er!

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Als manager van de poeliers- en rundvleesafdeling zorg ik dagelijks voor de correcte uitlevering van uw bestellingen binnen deze productgroepen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het assortiment sauzen en marinades.

Samen met een team van 10 mensen proberen we het spanningsveld tussen voorraadhoudend zijn en lange houdbaarheidsdatum uitleveren zo efficiënt als mogelijk af te stemmen. Een hele puzzel want uiteraard zijn er allerlei factoren van invloed op dit proces. Op de meeste factoren hebben we invloed, maar op sommige niet. Weersinvloeden en logistieke belemmering zijn voorbeelden die we niet in de hand hebben en dus moeten we handelen aan de hand van de actuele situatie. Mede gezien de ons fijnmazige distributiesysteem kunnen we snel schakelen als dat nodig is. Goede contacten met onze fabrikanten en toeleveranciers zijn daarin ook van groot belang. Zo is het hele traject van begin tot eind een teamprestatie, we hebben elkaar nodig om een goed resultaat neer te zetten. Voordeel van een team is natuurlijk ook dat je gezamenlijk een collectief vormt dat veel kan realiseren.

Neem bijvoorbeeld onze nieuwe BBQ display, een selectie hoogwaardige producten van diverse fabrikanten. Sommige producten moeten zelfs worden ingevoerd vanuit Amerika. Afgelopen maanden zijn we daarom druk geweest om nu gesteld te staan voor het nieuwe BBQ-seizoen.

We staan daarom zoals u van ons gewend bent weer klaar om u maximaal te ontzorgen. Hierdoor kunt u zich profileren als dé vers specialist met onderscheidende en innovatieve producten, en dat maakt de cirkel van het teamverband weer rond. Met als resultaat tevreden klanten die graag bij u winkelen en daar worden we allemaal blij van!

Met vriendelijke groet, 

Christiaan de Jong

« Terug