header-waalcourant36.png

De Waalcourant Aug / Sept / Oktober is er!

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Als leidinggevende van de verkoop binnendienst is het mijn taak om ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Naast dat we de orders verwerken, verlenen wij ook de klantenservice op onze afdeling. Samen met het team van enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat uw order met aandacht wordt verwerkt en onderhouden we dagelijks persoonlijk contact met onze klanten. Het gehele proces van begin tot eind maken wij mee op onze afdeling en dat maakt ons werk erg uitdagend.

Het assortiment is door de jaren heen behoorlijk uitgebreid, en varieert van dagvers kip-, varkens- en rundvlees tot 60 maanden gedroogde hammen. Tevens verkopen wij de lekkerste patés uit België, maaltijden, zuivel en traiteur, en hebben we de heerlijkste brood-en toastsalades.

Ook dit jaar hebben wij mooie acties en aanbiedingen lopen en er zullen er nog vele volgen. Bent u al in het bezit van het Sausagerie worstenrekje of onze prachtige display? Nu het traditionele BBQ-seizoen weer ten einde loopt hebben we weer een mooie invulling van het display met winterassortiment. Vraag ernaar bij ons verkoopteam.

Het persoonlijk contact met u als klant inspireert mij enorm en maakt mij gedreven om volledig te focussen op uw bestelling en vragen. 
Van maandag tot en met vrijdag van 06.30 uur tot 17.30 uur staan wij u graag te woord. En voor alle bestellingen geldt: ‘vandaag besteld, is morgen geleverd’

Graag tot horens,

Williene van Beuzekom

 

« Terug