header-waalcourant392.png

De Waalcourant Mrt / Apr

Klik hier om de waalcourant te bekijken.

Beste vers specialisten,

Waarschijnlijk zullen de meesten die dit stukje lezen mij nog niet kennen. Dit komt omdat de afdeling administratie in een bedrijf meestal op de achtergrond functioneert. Echter, onze afdeling voert werkzaamheden uit achter de schermen die ervoor zorgen dat firma de Waal onverminderd blijft doorgaan. Denk bijvoorbeeld aan het actueel houden van de prijzen, rapportages maken, financiële boekingen uitvoeren en zijn wij uiteraard het aanspreekpunt als het gaat om de bankzaken. Kortom: De rots in de financiële branding!

Na ruim 3 jaar werkzaam te zijn in het familiebedrijf J. de Waal BV kan ik zeggen dat ik helemaal geïntegreerd ben. Na een paar maanden gewerkt te hebben op de administratieve afdeling werd ik verantwoordelijk voor de gehele inkoopadministratie. Dit houdt onder andere in: facturen controleren op aantallen,  kilo’s en inkoopprijzen. Als er bijvoorbeeld een speciale actieprijs is aangevraagd op een artikel en die prijs wordt niet op de factuur gerekend, ga ik daar zowel binnen als buiten het bedrijf achteraan. Daarom word ik soms ook wel gekscherend ‘de politieman’ genoemd. Als de facturen akkoord zijn bevonden worden ze ingeboekt in ons systeem, zodat de leverancier op tijd wordt betaald.

Met het team van de administratie hopen wij u dit jaar weer de service te verlenen die u van ons gewend bent. Uiteraard kunt u met al uw administratieve vragen bij ons terecht.

Graag tot snel! Groetjes,

Rutger van Vugt

 

« Terug