Versconnect

De authentieke versspecialist waar je altijd heerlijke en verse producten krijgt, die zijn klanten persoonlijk kent en die het verhaal van zijn producten enthousiast verteld. Dat zijn onze klanten!

Maar we hebben de afgelopen jaren al veel veranderingen in het vers kanaal gezien. We zien dat de versspecialisten steeds meer concurrentie krijgen van de grote spelers in de markt. Gemak, dat is wat de huidige consument wil. De boodschappen even snel online bestellen of in de supermarkt ook maar gelijk even de “verse producten” meenemen. De Waal wilt u als versspecialist niet alleen graag bedienen doormiddel van het leveren van onze producten, maar daarnaast ervoor zorgen dat u op een succesvolle wijze de producten verkoopt aan uw klanten. Daarom stellen wij graag VersConnect aan u voor!

Deze veranderingen in de markt vormen voor veel versspecialisten een probleem, maar wij zien het juist als een uitdaging. Daarom staan wij volledig achter het samenwerkingsverband VersConnect. Zij staan ‘Vierkant achter het Ambacht’ en zorgen ervoor dat u als versspecialist op de juiste wijze kan inspelen op de veranderingen in de markt. Dit doen zij onder andere door het implementeren van narrowcasting, promotiemodules en het maken van een webwinkel die volledig aansluit bij uw zaak en uw producten. Een samenwerking met VersConnect brengt u dichterbij uw consumenten en ontlast u van veel bijzaken. Dit zorgt ervoor dat u zich volledig kan richten op uw vakmanschap.

Voor meer informatie, neem contact op met onze vertegenwoordigers of zie www.versconnect.nl.